Diversificació econòmica

Movem Ordino és reticent a fer pisos a l'hotel Casamanya

Tudó celebra l’aterratge de Grifols a la parròquia i destaca la reunió de poble que es va fer i la transparència de la farmacèutica

Movem Ordino és reticent a fer pisos a l'hotel CasamanyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La construcció de pisos a l’antic hotel Casamanya per tal d’allotjar els científics de Grifols no convenç l’oposició al comú d’Ordino. En aquest sentit, la consellera de Movem Ordino Sandra Tudó va comentar que “nosaltres no som gaire partidaris que l’hotel Casamanya es faci servir com a habitatge per a les persones que vinguin per part de Grifols”. Segons Tudó, “la parròquia disposa d’alternatives suficients per tal que els científics que s’hagin de desplaçar per treballar en el centre de recerca es puguin allotjar”. Tudó va comentar, però, que “el cònsol major, en tot moment, ha parlat que el fet de fer aquests habitatges era una de les opcions que hi havia per a la infraestructura”, i va advocar per “buscar alternatives” per a la infraestructura.

Quant a la reunió de poble, la consellera de Moverm Ordino va manifestar que “crec que ha sigut molt important que es portés a terme i considero que ha servit per esvair molts dels dubtes que tenien els veïns”. Tudó va posar especial èmfasi en les explicacions que es van donar des de Grifols i va indicar que “cal celebrar que han sigut molt transparents i molt clars en totes les explicacions i amb els exemples de centres similars que hi ha a una distància prudencial”.

Tudó va manifestar que “nosaltres sempre hem pensat que és molt bo pera la parròquia que una multinacional com Grifols s’hi vulgui instal·lar”, i va anar una mica més enllà i va comentar que l’arribada de la farmacèutica “acabarà sent molt bona per a Andorra, que és un petit país, i que també haurem d’estar a l’altura del projecte que ve”.

tracking