la comissió està constituïda

Acordat el calendari per debatre sobre el futur de les pensions

El Consell marca dos dies de juny i un de juliol per trobar-se també amb la CASS i el Govern

Acordat el calendari per debatre sobre el futur de les pensionsConsell general

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de la jubilació de la CASS es va constituir ahir. La primera reunió, presidida per la síndica general, Roser Suñé, i que ha tingut la presència de diversos consellers generals de tots els grups parlamentaris, ha servit per establir el calendari de les properes trobades abans de la parada per les vacances d’estiu. En concret, les noves reunions es duran a terme el 15 i el 29 de juny i el 13 de juliol de 12 a 14 hores.

En les properes reunions ja hi assistiran també membres del Govern i de la CASS, així com els representants de les associacions de gent gran i de persones amb discapacitat. En aquest sentit, la taula de treball que es va dur a terme ahir va servir per organitzar la logística que cal seguir per convidar les associacions esmentades, que tindran dret a veu però no a vot, segons l’acord al qual es va arribar amb els grups parlamentaris.

A la taula de treball d’ahir, que només va durar vint minuts, també es va decidir que el president del grup parlamentari de demòcrates, Carles Enseñat, presidirà la comissió, i la consellera general del PS Susanna Vela en serà la vicepresidenta.

tracking