Els clients d'Andbank podran cobrar el 'tax free' de manera automàtica

La gestió i cobrament es realitzarà amb la plataforma digital Woonivers

Els clients d'Andbank podran pagar el 'tax free' de manera automàticaE. P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els clients d’Andbank podran cobrar els diners després de fer el tax free de manera automàtica, segons va explicar el sots-director general de banca país de l’entitat financera, Josep Maria Cabanes, ahir en la roda de premsa en què es va presentar el partenariat amb la fintech Woonivers. “El que volem aconseguir des d’Andbank és poder facilitar al màxim les gestions per als nostres clients”, va explicar Cabanes.

Per la seva part, el CEO de Woonivers, Abel Navajas, va comentar que “amb la nostra aplicació els clients que hagin fet una compra amb una targeta d’Andbank, un cop validat el tiquet, el podran pujar a l’aplicatiu i el mateix dia rebran l’ingrés corresponent”. Precisament, Woonivers ja va ser objecte d’una campanya de foment del tax free a la Seu d’Urgell, que va ser promoguda pel consistori que encapçala Jordi Fàbrega i que va tenir una molt bona acollida al seu comerç.

Un altre dels trets que va destacar Navajas va ser que “en el moment que una persona resident a Andorra es trobi en qualsevol punt d’Espanya i faci un compra podrà demanar el tax free”, i va afegir que “en cas que el comerç no el tingui, mitjançant una alerta des de Woonivers el trucarem i en 10 minuts podrem donar d’alta l’establiment perquè pugui fer el tràmit”. El següent pas és que el tràmit amb l’aplicació es pugui fer també amb l’impost francès, que estaria a punt a final d’any. “Per nosaltres és important que hi hagi un equilibri amb els dos estats veïns i fer la gestió als dos”, va dir Cabanes.

ANDBANK PARTICIPA EN LA SORTIDA A BORSA DE PARLEM

Andbank participarà en la sortida a borsa de l’empresa de telecomunicacions catalana, Parlem Telecom al BME Growth donant accés als seus clients a la subscripció d’accions de la compa­nyia. Cal recordar que la decisió de l’empresa es va produir després que durant el 2020 augmentés fins a un 70% la facturació, assolint la xifra dels 18,7 milions d’euros. Aquest suport s’emmarca dins l’estratègia d’Andbank d’identificar i proposar alternatives d’inversió en renda variable als seus clients i se suma a altres projectes com MásMóvil, Atrys o Holaluz.

tracking