Unir-se amb la solidaritat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marta Alberch torna a primera línia amb la creació de l’empresa Andtropia, una societat que neix amb l’objectiu de connectar i unir les persones i les entitats amb la voluntat de fer un món millor. “Promocionem la solidaritat. Andorra, per l’experiència que en tinc, és un país molt solidari, però a vegades la gent no troba el seu projecte i l’empresa ajudarà a fer-ho”, va apuntar. Alberch, qui té més de deu anys d’experiència en la direcció d’ONG, té la voluntat de donar resposta a necessitats com ara la gestió de la solidaritat a través de projectes filantròpics, un servei que fins ara no estava cobert al Principat.

“Creiem que es tracta d’una gran oportunitat, un nou sector. De sèrie, tenia clar que no volia allunyar la filantropia de la meva vida laboral i donant-li un parell de voltes va sorgir el projecte Andtropia”, va assenyalar. La creadora va especificar que l’empresa té tres causes prioritàries, les quals van relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 del Govern. Així doncs, va especificar que tot i que els punts d’acció del projecte són variats, es poden trobar iniciatives relacionades amb els drets humans, la conservació de la flora i la fauna, la recerca biomèdica o la protecció i desenvolupament de col·lectius o regions vulnerables.

En aquest sentit, Alberch va comentar que Andtropia ja ha començat a treballar i actualment ha realitzat contactes amb diverses entitats solidàries nacionals i internacionals, entre les quals es troben projectes sobre mobilitat sostenible a Gàmbia, una ONG que treballa en salut mental al Nepal o una associació que fabrica pròtesis per a infants amb impressores 3D. “Valorem la innovació i com es dona resposta a una causa concreta, com s’arriba als resultats i també tenim en compte que siguin projectes sostenibles i sostinguts en el temps”, va explicar. A més, va afegir que Andtropia ofereix una línia de serveis complementaris a administracions i empreses del país.

tracking