Josep Maria Mas presidirà sis anys la Cambra

L’encampadà, que fins ara era el tresorer de la institució, substitueix Miquel Armengol

Josep Maria Mas presidirà sis anys la CambraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresari encampadà Josep Maria Mas esdevé el nou president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis després que el ple de la institució ratifiqués ahir la seva candidatura. La sol·licitud presentada pel fins ara tresorer de l’entitat és l’única que es va lliurar i va ser aprovada durant el ple de la Cambra que es va celebrar ahir a la tarda. D’aquesta manera, Mas va ser seleccionat com a relleu de Miquel Armengol al capdavant de la institució. L’empresari ocuparà el càrrec de la presidència des d’aquest mateix maig i per un període de sis anys.

El nou president era fins ara tresorer, membre del comitè i de la comissió de comerç, i ha estat vinculat a l’entitat des del 2009. La seva trajectòria professional està lligada a la direcció d’un grup familiar andorrà del sector del retail i l’alimentació. A més, va ser conseller del comú d’Encamp en l’anterior legislatura amb Jordi Torres. “Em sento molt honrat de representar una institució com la Cambra de Comerç. El teixit empresarial andorrà viu un moment delicat arran de la pandèmia i cal estar més que mai a prop seu per ajudar en la represa econòmica i la dinamització de l’activitat”, va exposar Mas.

Entre els seus objectius, s’ha marcat el d’ajudar a revertir la caiguda del PIB i contribuir a la recuperació econòmica i del teixit empresarial del Principat. A més, el nou president vol seguir treballant per al sector empresarial, com a òrgan consultiu de les administracions públiques, i en la missió tradicional de la institució per a la diversificació econòmica i el foment de la competitivitat d’Andorra envers el món.

Mas estarà acompanyat per nou càrrecs al comitè executiu, dels quals set van ser renovats i dos continuen fins esgotar el seu mandat el 2024: Esther Puigcercós (vicepresidenta d’altres serveis) i Ramon Ginesta (vicepresident de comerç). Daniel Armengol (vicepresident d’indústria), Ricard Vicens (vicepresident de turisme), Joan Arderiu (tresorer), Carles Visent (tresorer adjunt), Mercè Arderiu (vocal) i Francisco Figuera (vocal) són la resta de membres.

Josep Maria Mas presidirà sis anys la Cambra

tracking