En Comú Podem ataca el Principat per criticar el pacte de govern català

La diputada Jessica Albiach assegura que "entre una fiscalitat justa i ser l'Andorra del sud, ERC ha escollit ser Andorra del sud"

Jèssica Albiach

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presidenta d'En Comú Podem i diputada al Parlament, Jéssica Albiach ha utilitzat aquesta tarda pejorativament el Principat per criticar el pacte entre ERC i Junts per governar la Generalitat de Catalunya. "Entre una fiscalitat justa i ser l'Andorra del sud, ERC ha escollit Andorra del sud; entre una sanitat pública i privatitzacions, ERC ha escollit el model sociovergent; i entre la confrontació estèril i el diàleg, ERC ha escollit la confrontació estèril", ha resumit Albiach sobre el que creu que significa l'acord entre els dos partits independentistes.

"Junts ha guanyat als despatxos el que no ha guanyat a les urnes", ha assegurat la líder dels comuns, que ha lamentat que els de Carles Puigdemont s'han acabat quedant "amb les conselleries socials més rellevants i que tenen més pressupost". Albiach creu que és "el pacte de la resignació" d'una "legislatura fracassada" que té "data de caducitat": "Res ha canviat perquè aquesta vegada no torni a fracassar". I ha lamentat que ERC "ha escollit un executiu que neix vell, que és del passat i que no és de futur ni d'esperança ni transformació", ha afegit.

tracking