Salut

El nombre d'ingressats a l'hospital baixa a quatre pacients

El nombre d'ingressats a l'hospital baixa a quatre pacientsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de persones que estan ingressades a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell contagiades de coronavirus va tornar a baixar ahir. Respecte a les xifres facilitades divendres, són tres pacients menys, fet que disminueix el total d'ingressats a quatre. Unes dades que segueixen la tendència a la baixa de la pressió sanitària a causa de la Covid que s’ha estat registrant en els últims dies. Dels pacients ingressats, dos estan a planta i dos més a la Unitat de Cures Intensives (UCI), un dels quals necessita respiració mecànica, segons va informar el SAAS a través de les xarxes socials. Divendres eren tres els pacients de l’UCI.

El ministeri de Salut va anunciar divendres que les actualitzacions sanitàries es començarien a facilitar a partir d’ara només els dies entre setmana, atesa la situació de davallada d’impacte de la pandèmia. Així que la darrera actualització de contagis és de divendres, quan se’n van diagnosticar 18. El total de positius des que va començar la pandèmia s’elevava fins a 13.510 i les persones que han superat ja la malaltia pujaven fins a 13.155. Els casos actius se situaven en 228. Amb relació a la població escolar, eren 17 les aules que es trobaven sota vigilància activa. D’aquestes, sis es trobaven totalment confinades, mentre que les onze restants tenien algun dels alumnes aïllat al domicili.

La millora de les dades epidemiològiques està provocant un aixecament progressiu de les restriccions. Des de dijous que els bars poden obrir fins a les nou del vespre i que tenen permís per reprendre l’activitat parcs infantils interiors i també sales de jocs, que han estat tancats durant mesos. El sector de l’oci nocturn és el que encara no té una data clara de represa de l’activitat malgrat que tenen autorització per oferir servei de bar en l’horari autoritzat per a aquest tipus d’establiments. Una mesura que el sector ja ha denunciat que és insuficient per mantenir el negoci.

tracking