Aso rellevarà Tubau a Andbank com a nou CEO del grup andorrà

Aso rellevarà Tubau a Andbank com a nou CEO del grup andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió executiva d’Andbank va proposar el nomenament de Carlos Aso com a nou CEO del grup per rellevar Ricard Tubau,que ha estat 13 anys liderant l’entitat i ha manifestat la voluntat de deixar aquesta responsabilitat. Aso ha ocupat el càrrec de conseller delegat d’Andbank Espanya i Tubau continuarà vinculat a Andbank com a membre del consell d’administració, segons ha informat el grup. El relleu està pendent de l’aprovació per part dels reguladors i dels òrgans de govern corporatiu d’Andbank.

Carlos Aso va arribar a Andbank el 2009 procedent de Deloitte i The Boston Consulting Group per convertir-se en sots-director general del grup i responsable de desenvolupament de negoci. El 2015 va assumir el càrrec de conseller delegat a Andbank Espanya, des d’on el grup financer destaca que “ha impulsat el creixement del banc tant de manera orgànica com inorgànica, posicionant-lo com una de les entitats de banca privada de major rellevància en el mercat espanyol i la vuitena en el rànquing de banca privada”.

Andbank assenyala que Ricard Tubau inicia una nova etapa com a board membre d’empreses familiars després d’haver-se incorporat al grup com a director general adjunt el 2008 procedent de The Boston Consulting Group. El grup bancari recalca que en els 13 anys que ha estat al capdavant de l’entitat ha liderat l’expansió internacional del banc, que ha passat de tenir 6.400 milions a 27.600 milions en l’actualitat.

tracking