Detinguda amb 3,5 grams de 'coca' la passatgera d'un taxi

La majoria d’arrests de la setmana passada van ser per conduir sota els efectes de l’alcohol

Detinguda amb 3,5 grams de 'coca' la passatgera d'un taxiARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns de la setmana passada a les set del matí a la frontera del riu Runer una dona no resident de 38 anys per introduir 3,6 grams de cocaïna, mentre provava d’accedir al Principat com a passatgera en un taxi. La de la dona és una de les setze detencions practicades per la policia la setmana passada. Un altre cas que es va produir la setmana passada va ser el d’un home no resident de 31 anys, arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobediència a una ordre d’expulsió administrativa per un període d’un any. En aquest cas, la detenció es va produir la matinada de dimarts a dimecres 5 de maig a Andorra la Vella.

La majoria dels arrests que la policia va practicar la setmana passada van ser per delictes contra la seguretat en el trànsit, concretament dotze persones. Destaquen el d’un home resident de 54 anys, que va ser detingut amb una taxa de 2,62 grams d’alcohol per litre de sang, i el d’un altre resident, en aquest cas de 34 anys, que va ser controlat amb una taxa de 2,90 grams d’alcohol per litre. de sang. Tots dos van ser detinguts després d’una parada rutinària dels agents d’ordre.

El balanç inclou la detenció la setmana passada de l’home que va agredir amb una barra de ferro una persona que caminava per la via pública a Sant Julià de Lòria, i la de l’home i la dona arrestats per agredir una jove a la qual suposadament explotaven per exercir la prostitució en un pis d’Andorra la Vella.

tracking