salut

La tendència a la baixa es reafirma amb 10 casos actius menys

La tendència a la baixa es reafirma amb 10 casos actius menysFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Principat manté la seva tendència a la baixa pel que fa als casos actius de coronavirus. Així doncs, a tenor de la darrera actualització de les dades epidemiològiques emesa pel ministeri de Salut, el total de persones que actualment tenen la malaltia és de 317. Aquesta xifra representa un descens d’una desena de casos actius en comparació amb les dades facilitades divendres.

En relació al total de residents que han contret la malaltia des que va començar la pandèmia mundial de la Covid-19, l’actualització sanitària d’ahir va elevar la xifra fins als 13.406 casos, la qual cosa suposa un increment de 16 casos més respecte a divendres. En relació al global de persones que han superat la malaltia, després de les altes que es van produir ahir la xifra s’eleva fins a 12.962. Quant a les defuncions, després que en els darrers dies no se n’hagi produït cap, es mantenen les 127.

D’altra banda, el nombre de persones que es troben ingressades a l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell a causa del coronavirus, continuen sent 10, després que en les darreres 48 hores no s’hagi registrat cap canvi en aquest sentit. Cal ressenyar, però, que set es troben a la planta Covid del centre hospitalari, mentre que les tres restants estan internades a la Unitat de Cures Intensives. D’aquestes últimes, cal apuntar que dues es troben ventilades mecànicament. El procés de vacunació manté la previsió feta per a aquesta setmana, i ahir es va cloure el tercer dia de vaccinació a l’antiga Plaça de Braus. En total ja s’han administrat 31.101 dosis.

Finalment i pel que fa a la població escolar, ahir hi havia un total de 24 aules que es trobaven sota vigilància activa per part de Salut. D’aquestes, 11 estaven completament confinades mentre que les 13 restants tenien algun tipus d’aïllament parcial. A més a més, hi havia una vuitena de classes que es trobaven en situació de vigilància passiva.

tracking