El comú i Andorra Telecom signen l'acord per The Cloud

El comú i Andorra Telecom signen l'acord per The CloudANDORRA TELECOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella i Andorra Telecom van signar ahir el conveni segons el qual l’operadora cedeix l’ús a la parròquia dels espais adjacents a les futures oficines, tant a l’avinguda Meritxell com a la confluència dels carrers Riberaygua, de la Borda i Sant Salvador. En contrapartida, el comú cedeix a la companyia l’ús del subsol per construir-hi un equipament cultural.

Andorra la Vella mantindrà la plaça pública a l’avinguda Meritxell, 112, amb la confluència amb l’avinguda Riberaygua, durant com a mínim els propers 20 anys. La parròquia també mantindrà com a plaça pública l’espai posterior de la parcel·la, situat als carrers Bonaventura Riberaygua i de la Borda, segons s’estableix al conveni signat ahir entre el comú i l’empresa.

La plaça de l’avinguda Meritxell tindrà una superfície superior als 1.000 metres quadrats, mentre que la superfície total de la plaça mestre Joan Roure en tindrà gairebé 1.800.

L’acord, a més, fixa que el comú cedeix a Andorra Telecom part del subsol de la parcel·la on l’operadora de telefonia té previst de construir la seva seu social. L’objectiu és destinar l’edifici a un espai públic d’exposicions avantguardista des d’un punt de vista tecnològic i digital.

tracking