Educació

Vilarrubla i Geffray presideixen la comissió mixta franco-andorrana

Durant la trobada de l'àmbit de l'ensenyament s'han posat en comú els protocols aplicats durant el curs acadèmic per la Covid

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, en la compareixença al Consell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i el director de l'ensenyament escolar de França, Edouard Geffray, han presidit avui la reunió semipresencial de la comissió mixta franco-andorrana en l'àmbit de l'ensenyament. En la trobada, s'han posat en comú els protocols aplicats durant el curs acadèmic per la Covid, així com les polítiques educatives en àmbits com l'escola inclusiva i el tractament de la igualtat de gènere, la formació dels ensenyants o l'increment de les dotacions informàtiques.

Durant la comissió mixta també s'ha posat en relleu la nova especialitat en llengua i cultura catalana i andorrana que s'oferirà a partir del curs vinent al Lycée Comte de Foix, les seccions educatives que es preveuen o la inauguració de la primera fase de l'extensió d'aquest centre educatiu a Ciutat de Valls al setembre.

La segona partde la trobada s'ha centrat en els aspectes relacionats amb la formació professional en el sistema educatiu andorrà i en el projecte de Llei del Marc andorrà de qualificacions que el Govern va aprovar ahir. Finalment, s'hanrepassat les opcions d’estudis superiors que s’ofereixen al país gal i les activitatsorganitzades al voltant de la francofonia per part de l'Executiu i l’ambaixada deFrança a Andorra.

tracking