x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Salut notifica 23 contagis i les hospitalitzacions baixen a 11

Lleugera pujada dels casos actius i l'UCI suma dos malalts més respecte ahir
Hospital Nostra Senyora de Meritxell aquest octubre

Hospital Nostra Senyora de Meritxell aquest octubre

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Fernando Galindo
Actualitzada 06/05/2021 a les 17:52
El ministeri de Salut ha notificat 23 positius de coronavirus en les últimes hores i el nombre total de casos des de l'inici de la pandèmia ha augmentat a 13.363, segons ha informat el Govern. Les dades sanitàries d'avui denoten una jornada més l'estabilització en els contagis que ha predominat les últimes setmanes. Els casos actius han pujat lleugerament en relació ahir, passant dels 329 als 336, però el nombre de pacients a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell ha disminuït de 13 a 11. Amb tot, l'UCI suma dos ingressats més, amb un total de 4, dels quals 2 requereixen ventilació mecànica, mentre que la planta habilitada té set pacients amb Covid. Pel que fa a les recuperacions, des d'ahir només se n'han donat 16, mentre que les víctimes per la pandèmia es mantenen en 127. 

D'altra banda, fins ahir s'havien administrat un total de 28.881 dosis de la vacuna. Avui s'ha reprès la campanya amb més d'un miler de citats per rebre el vaccí de Pfizer. Per la seva part, el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, rebrà demà a les 15.10 h la primera dosi, segons ha informat el Govern. 

Finalment, la incidència del virus entre la població escolar es manté estable, amb un total de 24 aules sota vigilància activa, de les quals 9 es troben sota aïllament total i 15 parcial, mentre que 17 classes estan sota vigilància passiva. 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts