Clean Up involucra per primer cop cinc entitats i el suport dels comuns

L'activitat, que es farà aquest dissabte 8 de maig, s'organitza amb la finalitat de conscienciar la població de la importància de mantenir el medi ambient net

Els participants ja han escollit en quina de les 6 zones de recollida volen col·laborar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jornada de recollida de brossa Clean Up Andorra aconsegueix involucrar per primer cop cinc entitats i empreses del tercer sector, organitzacions governamentals i formacions amb consciència social:Creu Roja Andorrana Joventut, Andorra Sostenible, Rastre Zero, Carnet Jove Andorra i CityXerpa. Enguany l'acció també compta amb el suport de tots els comuns, principalment d'Encamp, i es durà a terme aquest dissabte 8 de maig.

L'activitat s'organitza amb la finalitat de conscienciar la població de la importància de mantenir el medi ambient net. Segons s'informa en un comunicat, es desenvoluparà a partir de les 9.30h i els participants ja han escollit en quina de les 6 zones de recollida volen col·laborar:els Cortals d’Encamp, el Coll d’Ordino, els Cortals de Sispony, la Rabassa, el Llac d’Engolasters i el Pas de la Casa. Quan finalitzi la jornada es traslladarà la brossa a les deixalleries per pesar-la i veure'n el resultat quantitatiu.

tracking