La Seu suma la víctima 25 de la Covid

La taxa de reproducció repunta fins a 1,37 respecte a la setmana passada

Hospital de la Seu

Hospital de la SeuMartí Pons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una persona afectada per la Covid ha traspassat en les últimes hores a la Seu d'Urgell i eleva a 25 el nombre de difunts provocats per la pandèmia des de l'agost passat, segons les dades fetes públiques per l'ajuntament aquest matí. La víctima és un home de 75 anys que estava ingressat a la Fundació Sant Hospital i que patia diverses patologies associades, segons han explicat fonts mèdiques. La taxa de reproducció de la infecció mostra avui un repunt dels contagis ja que augmenta a 1,37 davant l'índex de 0,65 que es registrava dilluns passat.

El nombre de persones positives aïllades a domicili són 72, amb un que es va sumar ahir, i hi ha 202 afectats per confinaments a casa perquè estan pendents de rebre el resultat de la prova o perquè han estat contactes directes de contagiats pel virus. Sis persones s'han afegit en les últimes hores al total d'afectats per aïllaments. El nombre d'afectats s'ha incrementat notablement durant la setmana passada ja que dilluns passat hi havia 52 positius a domicili i 183 persones aïllades per haver tingut contacte directe amb contagiats o perquè esperaven el resultat de la prova de detecció del virus, segons les dades del butlletí de situació de la pandèmia del 26 d'abril.

L'hospital de la capital alturgellenca només té un infectat per la Covid ingressat al centre. La setmana passada hi havia 7 contagiats amb el virus hospitalitzats.

tracking