x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Dades epidemiològiques

Un home de 71 anys ingressat a l'UCI esdevé la víctima 126

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Un home de 71 anys ingressat a l'UCI esdevé la víctima 126

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Fernando Galindo
Actualitzada 02/05/2021 a les 06:27
Un home de 71 anys que estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell va perdre la vida ahir i es va convertir en la víctima 126 de la pandèmia al país, segons va informar a la tarda el Govern. Aquesta és la segona defunció relacionada amb el coronavirus de la setmana, després de la mort d'una dona de 62 anys que va ser notificada dimecres en la roda de premsa posterior al consell de ministres pel mateix cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. En total, durant el mes d’abril es van comptabilitzar un total de 10 òbits per la pandèmia, mentre que la d’ahir va ser la primera que es comptabilitzava al maig.
D’altra banda, el ministeri de Salut va notificar ahir 33 contagis nous des de l’actualització sanitària de divendres que van elevar el nombre total de casos des de l’inici de la pandèmia a 13.265. A més, els casos actius van tornar a pujar lleugerament després d’uns dies en què hi havia una tendència prudent a la baixa. Concretament, es van situar en els 431, vuit més respecte al divendres, mentre que amb les 24 altes que es van informar ahir el total de recuperacions ascendia a 12.708.

Una altra dada que va empitjorar respecte a la jornada anterior és la de les hospitalitzacions. Divendres a la tarda hi havia 15 ingressats, mentre que ahir van pujar a 18, dels quals 13 es trobaven a planta i 5 a l'UCI, amb 4 que requerien ventilació mecànica. Tenint en compte la defunció de l’home de 71 anys a cures intensives, l'augment va ser de quatre pacients, tots ells a planta. Pel que fa a la població escolar, 37 aules es trobaven ahir en vigilància activa, una menys que divendres. D'aquestes, 10 es trobaven aïllades totalment i 27 de manera parcial, mentre que les classes en vigilància passiva van baixar considerablement en un dia i van passar de 23 a 9. Finalment, Salut va informar que divendres no es van administrar vacunes.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts