x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

Dissabte de gran afluència de visitants espanyols

Vehicles aturats a la frontera.

Dissabte de gran afluència de visitants espanyols

Vehicles aturats a la frontera.

Fernando Galindo
Actualitzada 02/05/2021 a les 06:32
La frontera del riu Runer va registrar ahir al matí importants retencions de trànsit per entrar al Principat. A les 12 h del migdia es van arribar a acumular fins a sis quilòmetres de cues de vehicles que volien accedir al Principat per l'N-145. L'elevat nombre de cotxes que volen accedir al país també es va notar una vegada hi van entrar, ja que a Sant Julià es va registrar un quilòmetre de retencions en sentit nord, segons va informar Mobilitat.

L’arribada de turistes ahir va ser de les més importants des que es va autoritzar la mobilitat entre Catalunya i Andorra. Tot i que a la duana es van obrir els dos carrils d’entrada al país per donar major fluïdesa als vehicles, la parròquia de Sant Julià de Lòria es va convertir un cop més en el punt negre, especialment en el punt d’entrada al poble on els dos carrils es converteixen en un de sol, fet que va provocar retencions contínues. Ja divendres a la nit van començar els problemes de trànsit per entrar a Andorra. Alguns conductors van trigar una hora per fer el trajecte entre la Seu d’Urgell i la zona fronterera a causa del gran nombre de vehicles que circulaven per l’N-145.

L’arribada massiva de visitants es va fer visible especialment a les avingudes de Vivand i als centres comercials, ja que el mal temps, amb pluges i fins i tot neu a les cotes altes no va convidar els turistes a fer activitats d’oci a l’aire lliure.

Els aparcaments de les grans superfícies comercials estaven pràcticament sense places lliures i durant tota la jornada Andorra va recuperar l’ambient comercial d’abans de la pandèmia. Cal tenir en compte que l’1 de maig és un dia festiu a Espanya, i encara que aquest any coincideix amb dissabte moltes persones que treballen en el sector comerç o en serveis van gaudir ahir d’un dia lliure.

Posteriorment a la tarda, la sortida va ser més esglaonada tot i que va provocar retencions puntuals de sortida.
Etiquetes
  • #2 Tonin
    (02/05/21 11:29)

    Es clar es te que dir: españols" A espanya i ha encara perimetratje de mobilitat entre comunitats!!

    Respondre
  • #1 a fer vida normal es el que toca
    (02/05/21 08:49)

    Doncs ja es hora de que obrin tots els negocia i fer vida normal, no pot esta el país a rebentar de gent i negocis tancats i cobrant ajudes, normalitat es el que toca

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts