Mor un home de 71 anys ingressat a l'UCI per Covid

El nombre de víctimes augmenta a 126 en una jornada amb 33 contagis nous i un augment de les hospitalitzacions

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 71 anys que estava ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell ha perdut la vida en les últimes hores i s'ha convertit en la víctima 126 de la pandèmia al país, segons ha informat aquesta tarda el Govern. És la segona mort relacionada amb el virus aquesta setmana, després de la defunció d'una dona de 62 anys que va ser notificada el dimecres.

Així mateix, el ministeri de Salut ha detectat 33 contagis nous en la darrera jornada que eleven el nombre total de casos a 13.265. A més, els casos actius han tornat a pujar lleugerament i s'han situat en els 431, vuit més respecte ahir, mentre que s'han donat un total de 24 altes i el total de recuperacions és de 12.708.

Una altra dada que ha empitjorat respecte ahir és la de les hospitalitzacions. Ahir a la tarda hi havia 15 ingressats, mentre que avui n'hi ha un total de 18, dels quals 13 es troben a planta i 5 a l'UCI, amb 4 que requereixen ventilació mecànica. Tenint en compte la defunció d'un home a cures intensives, l'augment ha estat de quatre pacients respecte ahir, tots ells a planta.

Pel que fa a la població escolar, 37 aules es troben en vigilància activa, una menys que ahir. D'aquestes, 10 es troben aïllades totalment i 27 de manera parcial, mentre que el nombre de classes en vigilància passiva ha baixat considerablement en un dia passant de 23 a 9.

tracking