David Guetta i Armin Van Buuren, al Mountain Music

Andorra Turisme torna a apostar per la celebració del festival d’estiu amb dos caps de cartell, Armin van Buuren i David Guetta

David Guetta i Armin Van Buuren, al Mountain Music

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Turisme torna a apostar per la celebració del festival Andorra Mountain Music a la plataforma de Soldeu. D’aquesta manera, recupera l’esdeveniment que va haver de ser cancel·lat l’estiu passat a causa de l’agreujament de la pandèmia del coronavirus. Tot i això, la primera edició del festival se celebrarà amb més força que mai. El cartell compta amb artistes de gran renom internacional i una barreja de pop i electrònica.

Així doncs, tal com van afirmar ahir en roda de premsa la ministra de Turisme, Verònica Canals, i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, els caps de cartell seran els reconeguts DJ David Guetta i Armin van Buuren, que també tindrà el grup Texas, així com Mónica Naranjo, Bob Sinclar i Don Diablo, els quals ja estaven contractats per a l’edició del 2020. “Volem portar artistes de renom internacional que aportin turistes al país per posicionar-nos com un destí que interessi per la seva oferta”, va manifestar Canals.

Segons van informar, cada actuació anirà acompanyada de dos teloners, per la qual cosa hi ha un total de 18 concerts. L’esdeveniment se celebrarà en sis dissabtes consecutius entre el 26 de juny i el 31 de juliol, i tots es faran a la plataforma de Soldeu amb un aforament màxim de 4.000 persones, tot i que Budzaku va deixar entreveure que “si la situació sanitària millora molt existeix alguna possibilitat que es pugui ampliar”, ja que les instal·lacions permeten acollir fins a 40.000 persones. Les entrades es podran adquirir a partir del 6 de maig, coincidint amb la campanya internacional que farà la societat pública, a través d’establiments turístics, agències i operadors turístics, la pàgina d’Andorra Turisme o per Ticketmaster.

Un cartell de renom

El director general d’Andorra Turisme va remarcar que el cartell compta amb tres dels deu millors artistes de música electrònica del món. La primera actuació serà la d’Armin van Buuren, el 26 de juny, seguit de Mónica Naranjo (3 de juliol), Bob Sinclar (10 de juliol), Don Diablo (17 de juliol) i Texas (24 de juliol). David Guetta tancarà l’Andorra Mountain Music el 31 de juliol. Les entrades per als concerts dels caps de cartell costaran 49 euros (més 5 en despeses de gestió), mentre que el de Texas valdrà 29 euros (+3,70 de gestió) i assistir a les actuacions dels tres artistes que havien de venir l’any passat costarà 25 euros. A més, Andorra Turisme ha previst un pack de dos concerts (Armin van Buuren o David Guetta + Bob Sinclar o Don Diablo) a un preu de 66 euros.

En aquest sentit, Budzaku va indicar que s’ha apostat per comercialitzar els tiquets a un cost raonable, argumentant que “en el preu també hem d’incloure l’estada i el viatge dels espectadors. El nostre objectiu no és guanyar diners, sinó convidar la gent a venir a Andorra”. I va afegir que les iniciatives d’Andorra Turisme tenen la voluntat de beneficiar el sector turístic, el qual en el darrer any s’ha vist molt afectat per la pandèmia del coronavirus. Quant al pressupost, l’organització del festival costarà entre uns 600.000 i uns 800.000 euros, comptant a part la campanya de comunicació que faran a l’exterior.

Protocols sanitaris

Per a la realització del festival s’han establert una sèrie de protocols sanitaris per vetllar per la no propagació del virus. Així doncs, s’establiran mesures de distanciament social entre el públic delimitant vuit espais parcel·lats amb un aforament d’entre 400 i 600 persones cadascun, s’aplicaran tots els protocols sanitaris vigents i serà obligatori l’ús de la mascareta durant tot el concert. A més, es posarà a disposició gel hidroalcohòlic en diferents punts del recinte. L’organització també es reserva el dret de fixar la realització de tests d’antígens gratuïts a tots els assistents si la situació sanitària ho requereix, exceptuant aquells espectadors que presentin un certificat de vacunació o proves PCR negatives. “Volem fer esdeveniments nous amb un risc controlat”, va dir el director general.

tracking