Apapma denuncia la brutícia a la carretera de la Rabassa

El grup RastreZero organitza una batuda per recollir la brossa

Apapma denuncia la brutícia a la carretera de la RabassaAPAPMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Apapma va utilitzar ahir les seves xarxes socials per fer pública una denúncia sobre la quantitat de brutícia acumulada a la zona de la carretera de la Rabassa. L’associació que vetlla per preservar el medi ambient del Principat, en la seva publicació, van repartir les culpes a parts iguals entre la ciutadania i també el comú de Sant Julià de Lòria. Així doncs, als perfils oficials de l’entitat es podia llegir: “Manca d’educació, respecte i cervell directament per part dels bruts que van deixant rastre, però també deixadesa per part del comú de Sant Julià de Lòria; tot això era a la vora de la carretera”, acompanyant amb una sèrie d’imatges on es veia una pila de brossa recollida.

L’actuació per netejar la voravia de la carretera de la Rabassa va ser a càrrec del grup RastreZero, que va actuar entre el quilòmetre 13 i el 14,5. Amb la mateixa contundència que en la primera part del missatge, les xarxes socials d’Apapma van deixar clar: “Què us sembla? Comencem a posar-hi remei o deixem que se’ns mengi la merda?” Cal recordar que RastreZero és una entitat que va aparèixer precisament per actuar i denunciar situacions com la que ahir hi havia a la carretera de la Rabassa.

En les diferents publicacions a les xarxes, diverses persones van deixar la seva opinió, tot recolzant la tasca que van dur a terme les dues entitats de caràcter mediambiental; l’una fent directament la neteja de les voravies de la calçada de la carretera de la Rabassa, i l’altra fent servir les seves xarxes socials com a altaveu per tal de repercutir i intentar moure la consciència dels veïns perquè no torni a passar.

tracking