empreses

El PS es reuneix a Madrid per parlar sobre innovació i emprenedoria

López i Miró es troben a la capital espanyola amb un alt comissionat

El PS treballa per fer d'Andorra un país punter en innovacióPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, i el conseller general Quim Miró es van interessar ahir a Madrid per les eines per transformar Andorra en un espai d’acollida en innovació i emprenedoria no tan sols en l’àmbit privat, sinó amb una estratègia basada en inversions públiques i legislacions adequades per tal d’obrir l’economia del Principat al món i assolir un futur esperançador per a tota la ciutadania independentment de la seva edat.

Per aquests motiu, i convidats pel president espanyol, Pedro Sánchez, quan va estar al Principat durant la seva estada a la Cimera Iberoamericana, es van trobar a la Moncloa amb Francisco Polo, alt comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, i conèixer de primera mà les tasques que es realitzen en aquest àmbit al país veí . L’òrgan que gestiona Polo, i que depèn directament del cap de l’executiu, treballa en la creació d’estratègies i accions per a la millora i transformació del país en aspectes claus per al seu desenvolupament global.

“Nosaltres, ja ho hem defensat diverses vegades, creiem que cal canviar la filosofia relativa als processos administratius, amb una política d’inversions que no estigui basada només en les viàries, sinó també en la d’un parc tecnològic, com ja vam proposar, i en aquelles destinades a l’acollida d’inversió”, va destacar ahir López en un comunicat.

El viatge va servir per conèixer amb detall les estratègies i eines que es treballen i s’utilitzen a d’altres països, sobretot els veïns, per tal d’implementar-les i lluitar per crear una nova Andorra que doni oportunitats a tothom.

tracking