CULTURA

Ordino acull l'entrega de premis del 24è concurs Miquel Martí i Pol

Bruna Generoso ha estat la guanyadora en la categoria de Poema i Joan Ramon Marina i Josep Maria Capdevila per la categoria Recull

Ordino acull l'entrega de premis del 24è concurs Miquel Martí i PolSFG/CESTEVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, acompanyada de l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, han entregat els premis del 24è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol organitzat per l'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques. L'acte s'ha celebrat a l'Auditori Nacional d'Ordino on també s'ha realitzat un recital musical i poètic amb motiu de Sant Jordii del Printemps des poétes, a càrrec de Félix Jousserand i Quim Salvat. Enguany el concurs ha superat els 500 participants amb 17 poemes i 16 reculls.

Bruna Generoso ha sigut la guanyadora del primer premi en la categoria de Poema, dotat amb 300 euros, per "La sort". Quant a la categoria Recull, el jurat ha seleccionat com a guanyador Joan Ramon Marina per "Irrellevant" i Josep Maria Capdevila per "Tres moments pandèmics". Generoso ha rebut un accèssit en aquesta categoria per l'obra "Carrers canviants". Els guanyadors d'aquesta categoria es repartiran el primer premi, dotat amb 1.200 euros i dos lots de llibres.

tracking