JUDICIAL

Absolt l'autor de l'accident mortal de bugui a Arinsal

Corts considera que l'home no va cometre un delicte d'homicidi per imprudència

La fiscalia retira els càrrecs a l'autor de l'accident mortal de bugui a ArinsalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts ha absolt l'autor de l'accident mortal que es va produir amb un bugui a Arinsal el 2015. L'home, no resident, estava acusat d'un delicte major d'homicidi per imprudència, per haver, presumptament, causat el sinistre i, conseqüentment, la mort de la seva parella, una resident holandesa d'uns30anys. La fiscalia, que tenia previst sol·licitar una condemna de divuit mesos de presó condicional, va decidir durant la vista oral retirar els càrrecs al processat i demanar-ne l'absolució. El Ministeri Públic va al·legar que a través de les proves presentades durant la vista oral "s'evidencia que tan sols va ser un tràgic incident" i que "no hi va haver cap mena d'imprudència per part del conductor del vehicle".

El succés va tenir lloc el 31 d'octubre del 2015 als dominis esquiables de l'estació Vallnord Pal Arinsal, quan el processat i la víctima van bolcar amb el vehicle en una zona propera al pic de la Capa.

L'acusació particular, qui representa els familiars de la víctima, havia demanat una pena de divuit mesos de presó condicional i el pagament de 160.000 euros en concepte de responsabilitat civil.

tracking