Detingut un home per maltractar la seva filla menor

Una jove de 22 anys va ser enxampada amb 200 grams de marihuana

La policia deté un jove per amenaçar de mort el seu pareARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 41 anys va ser detingut el passat dimecres al matí a Canillo per haver maltractat a la seva filla menor d'edat. Segons el cos,se l'acusa d'un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic.

Aquesta va ser una de les 10 detencions que va efectuar la policia durant la setmana passada, de les quals sis corresponen a delictes contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectes de l'alcohol o donar positiu al control de tòxics salivar. Un home resident de 58 anys va ser qui va registrar una taxa més elevada amb 2,57 g/l a les 15.55 h de la tarda d'ahir, seguit d'una dona de 34 anys amb una taxa de 2,54 g/l després de patir un accident amb danys materials a la una de la matinada del dimarts.

D'altra banda, una jove de 22 anys va ser detinguda el dissabte a la 13 h per un presumpte delicte contra la salut pública. En un control rutinari situat a la capital, se li van enxampar 200 grams de marihuana i a més va donar positiu a la prova de tòxics salivar, la qual se li va practicar perquè estava conduint el seu vehicle particular.

Finalment, les dues altres detencions corresponen a un home no resident de 30 anys que el dissabte a la tarda va ser arrestat a la capital per desobeir una ordre d'expulsió administrativa de dos anys, i a un home no resident de 22 anys enxampat a la frontera amb un document fals. En el cas d'aquest darrer, va ser detingut quan intentava entrar a la frontera del riu Runer després d'identificar-se amb un passaport que en ser verificat es van trobar una sèrie d'irregularitats en el format. Es va apreciar que el suport era autèntic, però se li havien fet una sèrie d'alteracions per tal de canviar la identitat.

tracking