vacunes

Estats Units autoritza reprendre immediatament la vacunació amb Johnson & Johnson

Estats Units autoritza reprendre immediatament la vacunació amb Johnson & Johnson

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estats Units va autoritzar aquest divendres la represa "immediatament" de l'ús de la vacuna de Janssen, filial belga de Johnson & Johnson (J & J), després que la seva administració quedés pràcticament suspesa fa deu dies per diversos casos de trombosi en dones.

La decisió la va prendre l'Administració de Medicaments i Aliments dels Estats Units (FDA), l'organisme regulador, poc després que un comitè assessor dels Centres per a la Prevenció i Control de Malalties ho aconsellés aquest mateix divendres

"Hem conclòs que els beneficis coneguts i potencials de la vacuna Johnson & Johnson contra la Covid-19 superen els seus riscos coneguts i potencials en persones de 18 anys o majors", va afirmat en una roda de premsa la directora en funcions de l’FDA, Janet Woodcock."Estem segurs -va afegir- que aquesta vacuna segueix complint amb els nostres estàndards de seguretat, eficàcia i qualitat".

En aquesta mateixa roda de premsa, el doctor Peter Marks, un alt funcionari de la FDA, va explicar que la represa tenia efecte "immediat". Va afegir, però, que les persones que es vacunin amb J&J rebran un advertiment sobre els possibles riscos.

tracking