JUSTÍCIA

Absolts els joves acusats d'agressió sexual a una noia a la Seu el Nadal del 2018

Una jove de 19 anys va denunciar sis joves, cinc andorrans i un resident a Andorra, d'haver-li fet tocaments en una discoteca de la població

Vehicle dels mossos que va traslladar un dels detinguts al jutjat de la SeuCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La justícia espanyola ha absolt sis joves, cinc andorrans i un resident a Andorra en el moment dels fets, que estaven acusats d'haver agredit sexualment una jove de 19 anys la nit de Nadal del 2018 en una discoteca de la Seu d'Urgell. En el seu dia, la jove va denunciar que havia estat objecte de diversos tocaments per part dels joves acusats. La noia va identificar tres dels sis presumptes participants. Un dels quals, resident a la Seu d’Urgell però de nacionalitat andorrana, va ser detingut hores després i posat en llibertat amb càrrecs. La resta dels acusats residien a Andorra, quatre amb nacionalitat del Principat i un de nacionalitat espanyola.

Un altre dels joves andorrans acusats es va presentar voluntàriament a la comissaria dels mossos d'esquadra de la Seu d'Urgell dies després de la presumpta agressió. Va ser detingut i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a la presó de Ponent. Poques setmanes després va ser posat en llibertat perquè el geolocalitzador del seu telèfon mòbil el va situar a Andorra en el moment que es van produir els fets denunciats. El grup musical Traptor Amarillo, del qual alguns dels acusats en formava part, ha emès un comunicat en què anuncia l'absolució dels joves acusats i indica que segons la resolució judicial els fets denunciats per la jove eren físicament impossibles.

tracking