Les aules totalment confinades pugen a 21

El nombre de contagis nous disminueix en la última jornada a 17 persones,un dels dies amb menys casos des de l’inici de la pandèmia

Hospital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Salut ha notificat 17 contagis nous de coronavirus en les últimes 24 hores, amb els quals el nombre de casos totals des de l'inici de la pandèmia ha pujat a 13.024. Així doncs, a diferència dels anteriors dies, els nous contagis sembla que van a la baixa i es tracta d'una de les jornades amb menys casos des de l’inici de la pandèmia. També amb una lleugera baixada dels casos actius, que se situen en 442, 18 menys que ahir, mentre que el total d'altes registrades és de 12.458 i les defuncions es mantenen en 124.

De la seva banda, el nombre de persones ingressades per la Covid també ha disminuït des d'ahir amb dos malalts menys que baixen el total de pacients a 20. Els afectats hospitalitzats a planta són 10 i es mantenen 10 persones a l'UCI, amb 6 d'elles intubades amb ventilació mecànica.A la planta COVID-19 habilitada al Cedre segueix sense haver-hi cap ingressat.

Govern també ha informat que ahir es van administrar un total de 1.230 vacunes. Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha 48 aules sota vigilància activa per casos positius, 21 confinades de manera total, dos més que ahir, i 27 parcialment. A més, hi ha 12 classes en vigilància passiva.

tracking