Salut notifica 43 contagis nous amb 23 hospitalitzats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri de Salut va notificar ahir quaranta-tres contagis nous de coronavirus en les últimes vint-i-quatre hores i el nombre de casos totals des de l’inici de la pandèmia ha pujat a 12.917 persones. Així doncs, es manté la tendència de nous positius dels darrers dies, també amb una lleugera baixada dels casos actius, que se situen en 460, sis menys que dimarts, mentre que el total d’altes registrades és de 12.334 i les defuncions es mantenen en 123, després d’alguns dies sense notificar cap mort a causa del coronavirus.

L’hospital Nostra Senyora de Meritxell comptava al matí amb 25 ingressats malalts de Covid-19, dos més que dimarts, però les altes donades durant la jornada han tornat a deixar en 23 els afectats per la infecció al centre, la mateixa xifra de dimarts, segons va informar el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària a les xarxes socials. Els pacients a planta són dotze i a la unitat de cures intensives hi continuen onze malalts, dels quals set necessiten ventilació mecànica.

La detecció de positius en les últimes jornades ha portat el ministeri de Salut a confinar tres aules més que dimarts. El total de classes tancades ahir era de 33, de les quals tretze de manera total. N’hi ha 20, dues més que dimarts, que estan confinades de manera parcial amb part dels alumnes que no poden sortir del domicili.

El ministeri de Salut manté, a més, en vigilància passiva vuit aules, dues més de les que hi havia a les dades fetes públiques dimarts.

tracking