Política

El PS demana si Gallardo es va reunir a Madrid amb VOX

El president del Partit Socialdemòcrata, Pere López, va presentar ahir quatre preguntes escrites a Sindicatura sobre el desplaçament oficial que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va efectuar el 23 de març a Madrid.

El PS demana si Gallardo es va reunir a Madrid amb VOXCONGRESO DE LOS DIPUTADOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Partit Socialdemòcrata, Pere López, va presentar ahir quatre preguntes escrites a Sindicatura sobre el desplaçament oficial que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va efectuar el 23 de març a Madrid. Segons va constatar el PS en un comunicat, López va sol·licitar conèixer l’agenda de les reunions i de les visites que va fer el ministre durant el seu viatge, del qual diu que el Govern no ha donat cap detall. En aquest sentit, la formació socialdemòcrata va afegir que el grup parlamentari va rebre informació d’una reunió que podria haver tingut Gallardo amb membres del partit polític espanyol d’extrema dreta VOX, en concret amb el seu portaveu, Iván Espinosa de los Monteros. En aquest context, el grup també va demanar amb quins empresaris es va reunir i on van tenir lloc les reunions, així com la delegació andorrana que s’hi va desplaçar.

Els socialdemòcrates van subratllar en el comunicat que les visites de Gallardo es van conèixer per la premsa i a través de les xarxes socials. A més, van posar èmfasi que de la trobada únicament es va destacar la que va mantenir amb la presidenta del Congrés dels Diputats espanyol, la socialista Meritxell Batet, “i amb una quinzena d’empresaris, dels quals es desconeix la identitat, amb l’objectiu de presentar-los, suposadament, les oportunitats d’inversió al Principat”, expressa el comunicat. En darrer lloc, el PS va qüestionar el fet que Gallardo no es reunís amb cap dels seus homònims i si ho fes amb la presidenta del Congrés, “una equivalència que pertocaria a la síndica general”.

tracking