Detingut un jove de 21 anys per agredir al seu pare

Una parella de 20 i 41 anys va ser arrestada per una agressió mútua en una habitació d'hotel

La Fiscalia acusa un policia de maltractar un detingutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir a la tarda a un jove de 21 anys per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. Agents del cos d'ordre van ser requerits en un domicili particular d'Escaldes-Engordany per una discussió entre un fill i un pare, que va derivar en una agressió del jove cap al seu progenitor.

Aquesta va ser una de les 17 detencions que va efectuar durant la setmana passada la policia, de les quals set corresponen a delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol o donar positiu a la prova de control de tòxics salivar. A més, una dona i un home no residents de 20 i 41 anys van ser arrestats passades les 12 de la matinada d'ahir per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Ambdós s'haurien agredit mútuament a l'interior d'una habitació d'un hotel de la capital.

D'altra banda, un resident de 30 anys va ser detingut el passat dilluns a la tarda per no haver anat a dormir a la presó, crebantant així una pena d'arrest nocturn ferm a complir. Se l'acusa d'un delicte contra l'Administració de la Justícia. La policia també va detenir una dona un home de 42 i 48 anys, ambdós residents, per un presumpte delicte contra la llibertat sexual. Finalment, un home no resident de 36 anys va ser arrestat passades les 12 de la matinada del divendres al dissabte per possessió de dos embolcalls de cocaïna amb un pes total de 0,9 grams. El van enxampar en un control rutinari a Soldeu quan l'home conduïa una furgoneta.

tracking