Marticella deixa Vallnord després de set anys

No renovarà l’actual contracte, que el vincula amb l’estació massanenca fins al 30 de setembre

Marticella deixa Vallnord després de set anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, abandonarà el càrrec el 30 de setembre, quan finalitzi l’actual contracte que el vincula amb EMAP, l’empresa gestora dels camps de neu de la Massana, tal com va informar la mateixa estació en un comunicat ahir a la tarda. La decisió, presa per Marticella, ja va ser comunicada a la cònsol major de la Massana, Olga Molné, que també és la presidenta del consell d’administració d’EMAP. D’aquesta manera, l’encara director general dona un marge de cinc mesos a les rectores públiques per tal de poder trobar un nou dirigent per afrontar la campanya d’hivern.

Etiquetes:

Marticella, que encara serà el màxim responsable de les instal·lacions durant la temporada d’estiu, va garantir la seva “dedicació durant tota la campanya”. A més a més, l’actual dirigent de Vallnord-Pal Arinsal va garantir la transició amb qui serà el seu substitut, encara per designar. Des de l’estació massanenca van indicar que es mantindran “tots els processos i projectes que puguin arribar, com ara la privatització de l’estació”. El fet no canvia els plans ja que la preparació del bike park o el refugi del Comapedrosa mantenen la seva obertura per al mes de juny.

No obstant això, no es pot perdre de vista la dificultat les dues darreres temporades, ja que la 2019-2020, que anava a ritme de rècord, es va veure truncada de manera abrupta a causa de l’aparició de la pandèmia de la Covid-19, mentre que l’actual, que va cloure fa unes setmanes, només va permetre esquiar residents per les restriccions imposades pel coronavirus. Fruit d’aquesta situació, les vendes de forfets van caure un 88% i l’empresa espera que hi hagi unes pèrdues de més de sis milions d’euros.

Tancament d’una etapa

La de deixar la direcció general va ser una decisió personal de Marticella, segons va poder saber el Diari, ja que el directiu considerava que era moment d’emprendre un canvi i que calia tancar la seva etapa al capdavant de Vallnord-Pal Arinsal.

Cal recordar que el temps de Marticella al capdavant dels camps de neu de la Massana van començar el 25 d’abril del 2014, ara fa gairebé set anys, quan l’economista andorrà, de 50 anys, va prendre el relleu de Josep Maria Gelabert, que es jubilava en el càrrec.

tracking