Ambaixada

La 'Primavera dels poetes' es farà per primera vegada amb música

Els cantautors Quim Salvat i Felix Jousserand protagonitzaran la primera vetllada

La 'Primavera dels poetes' es farà per primera vegada amb músicaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per primera vegada l’ambaixada francesa celebrarà la Primavera dels poetes amb música. “Hi ha molts poetes que han estat musicats, per exemple Jacques Prévert, els poemes del qual ha musicat Serge Gainsbourg. També hi ha altres cantants francesos que han popularitzat encara més la poesia. És una manera d’adreçar-se al públic jove, que així s’interessarà pel text”, va comentar ahir l’ambaixador Jean-Claude Triboulet durant l’acte de presentació del tercer trimestre de la Saison Culturelle.

Printemps des Poetes - Sant Jordi, concert de Jousserand i Salvat, doncs, tindrà lloc dimecres 28 d’abril i consistirà en una vetllada a l’Auditori Nacional protagonitzada pels cantautors Quim Salvat i Felix Jousserand, de l’Escena de Foix, en el marc de l’entrega de premis Miquel Martí i Pol organitzada pel Govern i el comú d’Andorra la Vella.

El segon acte se celebrarà entre el 17 i el 21 de maig i consistirà en un seguit de trobades escolars organitzades amb el Lycée Comte de Foix i els centres de segona ensenyança i de formació professional en les quals participarà l’autor de còmics i il·lustrador tolosà Simon Lamouret. “Es convidarà el dibuixant a fer una sessió de dibuix en directe al costat d’un autor andorrà”, va detallar l’ambaixador.

Finalment, el darrer acte es durà a terme del 26 al 29 de maig al centre esportiu dels Serradells i a la plaça Mestre Joan Roure, on tot un referent, Ésacto Lido, de l’Escola Superior de les Arts del Circ de Tolosa, durà a terme un curs d’iniciació de tres dies sobre el gènere dirigit als joves.

tracking