Camp aposta per unificar l'oferta turística

La voluntat és comercialitzar conjuntament els atractius de la parròquia per ser més competitius

Camp aposta per unificar l'oferta turísticaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Canillo aposta per unificar la comercialització de l’oferta turística de la parròquia per incrementar l’atractiu més enllà de les pistes d’esquí de Soldeu-El Tarter. Ho va afirmar al Diari el cònsol major, Francesc Camp, qui va manifestar que malgrat que durant la temporada d’hivern Grandvalira suposa un gran reclam, “la resta de l’any hem de trobar la fórmula per impulsar l’arribada de visitants i turistes”. Així doncs, va exposar que la voluntat de la corporació és crear un producte conjunt i homogeni a través del qual es pugui comunicar i operar tots els atractius canillencs. “Hem d’aconseguir una gestió més important entre els tres estaments de la parròquia que treballen amb el turisme, el comú de Canillo, Ensisa i el Palau de Gel”, va puntualitzar.

El cònsol va detallar que l’objectiu que tenen sobre la taula és realitzar ofertes combinades i que els turistes que arriben i tenen previst utilitzar diversos serveis “puguin gaudir de preus més atractius o de descomptes a l’hora d’adquirir les diverses entrades o forfets”. Camp va assenyalar que aquesta mena de producte “encara s’ha de construir”, ja que actualment cada oferta turística comercialitza el seu servei de forma individual i va asseverar que a través de la unificació dels diferents productes “la parròquia adquirirà més atractiu i competitivitat per a tota la gent que visita el nostre país”.

A més, va exposar que a banda de les pistes d’esquí, Canillo té molts més incentius, com són el Mon(t) Màgic a l’estiu, la futura passarel·la tibetana a la vall del Riu, el mirador del roc del Quer, el refugi de Juclar, l’accés a la vall d’Incles amb el transport elèctric i tota l’oferta de natura de què disposa la parròquia. I va destacar els nous espais turístics indoor que s’estrenaran pròximament, el Museu de la Moto al costat el telecabina i la sala d’exposicions anomenada espai Galobardes, els quals “ajudaran a tenir una varietat d’atractius molt interessant i permetran que el turista pugui trobar el que més li interessi quan arribi a Canillo”.

Reunió amb el sector

Amb la voluntat d’implantar aquest nou model turístic a la parròquia com més aviat millor, Camp va explicar que el comú té previst reunir-se amb el sector durant els pròxims mesos. “Espero poder realitzar la trobada als volts del mes de maig per copsar l’opinió i visió de les persones que regenten els diferents serveis per conèixer i valorar si la nostra proposta els sembla favorable”, va indicar.

D’aquesta manera, el comú pretén crear un pla de treball per “donar més vida” a la parròquia i satisfer totes les necessitats dels visitants i dels diversos agents turístics, els quals va apuntar que després d’haver viscut una temporada d’hivern “complicada” necessiten que “s’impulsi la gestió i venda dels seus serveis” per a poder recuperar “la manca de facturació del darrer any”.

EL PONT TIBETÀ NO ESTARÀ LLEST FINS AL MES D'OCTUBRE

El pont tibetà “més llarg del món”, que s’està construint a la vall del Riu a Canillo, no estarà llest fins al mes d’octubre. Camp va afirmar que malgrat que la previsió de la corporació era tenir-lo actiu per a aquesta temporada d’estiu, l’arribada de la pandèmia i les gestions per aconseguir els permisos n’han fet retardar el termini de construcció. “Malauradament al punt àlgid de l’estiu, que és el mes d’agost, la passarel·la encara no estarà en funcionament”, va dir. El cònsol va explicar que l’obra no es tracta només de fer “un pont”, sinó que també s’ha de realitzar un recorregut per accedir-hi i fer més amè l’entorn perquè els visitants puguin gaudir de l’espai. Per aquest motiu, la construcció de “la passarel·la tibetana més llarga del món” tardarà més “del que podíem imaginar” i va detallar que la zona requereix la instal·lació de proteccions antiallau perquè “es tracta d’un terreny rocós i hi ha risc de despreniments”. Camp també va comentar que el comú té al cap, un cop s’hagi finalitzat l’obra, incorporar a la parròquia un petit bus que pugui traslladar els turistes fins a l’inici del pont “per evitar que s’incrementi el trànsit i la contaminació en aquella zona”. I va recordar que la instal·lació de la segona passarel·la s’ha ajornat a l’any vinent per sortejar un increment de les despeses.

tracking