transport

Andorra Airlines assegura que l'avió tornarà la setmana vinent

Soriano diu que el projecte segueix actiu i iniciaran els vols regulars “aviat”

Andorra Airlines assegura que l'avió tornarà la setmana vinentAEROPORTS DE CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director executiu d’Andorra Airlines, Jorge Soriano, assegura que l’avió que la companyia tenia estacionat a l’aeroport de la Seu i que va marxar per realitzar treballs de manteniment fa unes setmanes tornarà al camp d’aviació català la setmana vinent. “La previsió és que torni a estar aquí dalt als volts del 15 i 16 d’abril, en menys d’una setmana”, va dir. I va indicar que en aquests moments es troba a l’aeroport de València a l’espera de poder tornar a emprendre el vol i estacionar-se a Andorra-la Seu. “L’aeronau va haver de marxar a Gran Canària per a fer els treballs de manteniment que li corresponien, la revisió periòdica”, va refermar.

Tanmateix, va acceptar que en el moment en què va arribar al nou destí, des de l’aerolínia Canaryfly els van sol·licitar si seria possible utilitzar-lo durant les vacances de Setmana Santa per a operar vols entre les diferents illes, però “finalment la mobilitat interpeninsular va quedar restringida i per aquest motiu el vam traslladar a València”. En aquest sentit, Soriano va voler destacar que el projecte per a fer vols regulars des de l’aeroport Andorra-la Seu segueix vigent i la previsió de la companyia és començar a volar tan bon punt s’eliminin les restriccions de mobilitat arreu d’Espanya. “Tenim tots els permisos en regla i només ens manca que baixi globalment la incidència del coronavirus perquè Espanya permeti la mobilitat interestatal”, va apuntar.

D’altra banda, va anunciar que a mitjans d’abril, Andorra Airlines preveu operar vols xàrter a demanda per part d’entitats esportives i agències de viatges que requereixin transport.

tracking