justícia

Els notaris Jordi París i Jordi Junyer juren el càrrec

Els notaris Jordi París i Jordi Junyer juren el càrrecSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els notaris Jordi Junyer i Jordi París van jurar ahir al matí a la Casa de la Vall el seu nou càrrec. L’acte va comptar amb la presència del ministre de justícia i Interior, Josep Maria Rossell; el cap de Govern, Xavier Espot, i la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila, així com un grup reduït de familiars i amics dels dos nous notaris. Durant el discurs, Rossell va destacar la importància de la professió, la qual serveix per proporcionar als ciutadans i ciutadanes la garantia de legalitat i seguretat jurídica en l’àmbit del tràfic jurídic extrajudicial, i va celebrar el nomenament dels nous càrrecs tot afirmant que “permeten donar cabuda a totes les demandes de la ciutadania i així donar un millor servei i assumir el volum de feina actual”.

El ministre també va marcar la digitalització com una eina plausible, en la qual “caldrà treballar en els diferents àmbits de l’actuació notarial sempre en benefici dels ciutadans”. Per cloure, el titular de Justícia i interior va desitjar “molts encerts” als dos nous càrrecs exposant que de la seva tasca depèn la seguretat en el tràfic jurídic i finalment que els ciutadans continuïn confiant plenament en l’exercici de les seves funcions. Per la seva banda, Junyer, va assenyalar que encara aquest “nou repte” amb il·lusió, energia i “el bagatge professional que m’acompanya gairebé des dels últims 25 anys en el món jurídic”.

I va posar de manifest que considera que “ara mateix, amb cinc notaris en actiu, el país pot fer front a tots els reptes que se li presenten, perquè ja en tenim tres amb una gran experiència i els dos nous entrem amb il·lusió i força, i creiem que podem donar la resposta que el país necessita i mereix”, va manifestar.

Els notaris Jordi París i Jordi Junyer juren el càrrec

tracking