Un motorista pateix traumatismes a la cara en un accident a Santa Coloma

L'home de 48 anys ha estat traslladat a Barcelona per avaluar les lesions

Entrada d'urgències de l'hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista de 48 anys va patir ahir diversos traumatismes a la cara i lesions a un ull, segons va informar el cap de guàrdia de l'hospital, a causa d'un accident que produït poc després de les quatre de la tarda al vial del Pobladó de la General 1 a Santa Coloma. El facultatiu va explicar que, en principi no hi ha risc per a la seva vida per les lesions que presenta, però que pel tipus de traumatisme facial que havia patit van decidir traslladar-lo a un centre hospitalari de Barcelona per tal de tractar-lo.

A la moto viatjava com passatger un menor de 16 anys que el cap de guàrdia va assenyalar que ha estat ferit lleument.

La policia va rebre l'avís a les 16.02 hores d'un sinistre entre un cotxe Citroën DF5 i una motocicleta Suzuki Burgman matriculats al Principat per causes que no han detallat i ha informat del trasllat a l'hospital dels dos ocupants de la moto. L'accidentva obligar a tallar la circulació durant uns minuts en sentit sud pel vial mentre els serveis d'emergència atenien els ferits i retiraven els vehicles accidentats, segons va indicar Mobilitat.

Ferit lleu a Escaldes

Un altre motorista de 46 anys ha resultat ferit en un accident a les 12.41 hores a Escaldes, segons ha informat la policia. L'home ha estat atès de lesions lleus a l'hospital, segons ha indicat el cap de guàrdia del centre.

El sinistre ha tingut lloc a la carretera secundària 101, al quilòmetre 5,9, i s'hi han vist implicats una motocicleta KTM 690 amb un turisme Mitsubishi Rav 4, els dos amb matrícula del país.

tracking