Òbit

Mor l'exconseller Climent Palmitjavila

L'expolític canillenc de 80 anys havia estat president de l'Associació de Pagesos i Ramaders durant molts anys

Climent Palmitjavila

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Climent Palmitjavila va traspassar als 80 anys a Canillo. El difunt havia ocupat càrrecs de responsabilitat durant diferents mandats com a conseller general en diverses legislatures i al comú i havia estat president de l'Associació de Pagesos i Ramaders durant molts anys. La família ha anunciat que el funeral es celebrarà en la més estricta intimitat per respectar les mesures sanitàries per la pandèmia.

L'expolític canillenc era un destacat empresari de la parròquia on van tenir un càmping referència per als turistes durant molts anys. A les eleccions comunals del 2011 va ocupar un dels llocs de suplent de la candidatura de DA que liderava Josep Mandicó. I el 2018 va estar vinculat al grup d'opinió Virtus Unita que formaven polítics en actiu i d'altres que havien ocupats càrrecs de responsabilitat pública. Palmitjavila formava part del Consell General que amb Josep Pintat com a cap de Govern va signar l'acord duaner amb la UE el 1990.

Climent Palmitjavila Torres, de Casa Som de Canillo, va néixer el 1940 a un poble d'Hérault i cinc anys després va tornar amb la família a la parròquia canillenca on es van dedicar sempre a l'agricultura i la ramaderia.

tracking