El Cirque du Soleil es posposa fins a l'estiu de l'any que ve per la pandèmia

L’espectacle, del qual es faran 26 sessions el juliol del 2022, té la música com a fil conductor

El Cirque du Soleil es posposa fins a l'estiu de l'any que ve per la pandèmiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cirque du Soleil no vindrà aquest estiu al Principat. El gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, va anunciar ahir en roda de premsa que l’espectacle es cancel·la per les mateixes raons per les quals va haver-se de posposar arran de la crisi sanitària de l’any passat i que l’espectacle que s’hauria d’haver celebrat l’estiu del 2020 es trasllada al juliol del 2022.

El cost previst de l’espectacle és de 2,7 milions d’euros. Budzaku va remarcar que no és possible poder portar la companyia canadenca aquest estiu al país perquè “no hi ha temps per preparar l’espectacle per la quantitat de persones que s’han de mobilitzar per assajar” i per “l’elevat risc pressupostari que suposaria haver d’anul·lar les actuacions després d’haver-les iniciat en cas que ho exigís la situació sanitària”.

El gerent d’Andorra Turisme va destacar que el Cirque és una empresa en bona situació econòmica després d’haver passat un període complicat per la pandèmia i va explicar que ja treballa en l’espectacle del 2022.

Budzaku va revelar que l’espectacle del Cirque de l’any que ve tindrà els èxits de la música com a fil conductor. El personatge principal de la història és un DJ que té la missió de fer ballar “al mateix ritme” el públic, el qual al començament de l’espectacle està separat en dos grups aïllats. “El missatge de l’espectacle és que la música trenca totes les fronteres”, va explicar Budzaku. A part del DJ, els acròbates i els animadors del públic també hi tindran un rol destacat.

Una de les novetats del format de l’espectacle de l’any que ve és que es faran 26 actuacions (fins ara eren 22). D’altra banda, les entrades, que es posaran a la venda a la tardor, tindran un preu semblant a d’altres edicions.

D’altra banda, la ministra de Turisme, Verònica Canals, va repassar els esdeveniments culturals i esportius d’aquest estiu i va afirmar que espera que “compensin la caiguda del turisme de neu”, que suposa una part “molt important” del PIB andorrà.

tracking