Els casos actius es tornen a situar per sobre dels 400

Les persones a l'UCI amb ventilació mecànica han augmentat passant de 5 a 7

Hospital Nostra Senyora de MerixellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre total de casos actius ha tornat acréixeri actualment hi ha 416 persones que es troben contagiades de Covid-19, el que suposa un augment de 23 casos en les darreres 24 hores, ja que ahir n'hi havia 396.

La pressió sobre el sistemahospitalaritambé ha augmentat,ja ques'ha passat de 5 a 7 persones ingressades a la unitat de cures intensives, totes elles amb necessitat de ventilació mecànica. Pel que fa als interns que es troben a la planta Covid de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, aquests han tingut un lleuger descens i els 9 que hi ha avui suposen tres menys dels de la darrera actualització.

Les dades totalsdes deque va començar la pandèmia indiquen que un totald'11.481persones han contret la malaltia, després dels 50 nous positius d'avui, de les quals 10.952 l'han superat, 27 en les darreres 24 hores. Les defuncions es mantenen en 113.

Al sistema educatiu també ha augmentat les aules en vigilància activa, i avui n'hi ha 13 que es troben totalment confinades i 10 que tenen algun tipus d'aïllament parcial. Les que es troben en vigilància passiva són 17.

tracking