Tres ingressos més i 33 positius nous de Covid

L'hospital suma 17 pacients, amb cinc amb ventilació mecànica

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pressió assistencial torna a augmentar avui amb tres nous ingressats per la Covid a l'hospital que eleven el total de pacients a 17. Una dotzena dels afectats estan en habitacions de planta, tres més que ahir, i l'UCI continua amb 5 afectats pel virus, tots ells intubats amb ventilació mecànica.

L'actualització de dades epidemiològiques deixa 33 contagis nous que incrementen el total de casos a 11.393 des de l'inici de la pandèmia el març de l'any passat. Els malalts amb el virus actiu segueixen a l'alça i s'enfilen a 376, dotze més que en el balanç de dimecres, mentre que el total de recuperats puja a 10.904 amb 21 altes noves.

El Govern ha informat que durant la jornada d'ahir es van administrar 385 dosis del vaccí contra la Covid que corresponen a unitats de la fòrmula de Pfizer. El total de vacunes posades són 9.281.

L'afectació del virus al sistema educatiu manté tancades 8 classes, les mateixes que ahir, i hi ha una més, 14 en total, amb part dels alumnes confinats a domicili. El nombre d'aules en vigilància passiva són 24.

tracking