Política

Montaner aspira a presentar llista a totes les parròquies

La consellera assegura que hi ha “centenars” de militants que donen suport al projecte

Montaner aspira a presentar llista a totes les parròquiesTwitter Rtva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera no adscrita Carine Montaner està immersa de ple en el treball per crear el seu partit. Ja té logo i nom, Andorra Endavant, i aspira a fer llista a totes les parròquies tot i que reconeix que “en algunes serà més complicat que en d’altres”. Encara no ha pogut quantificar el nombre exacte de persones que donen suport al projecte, però afirma que són “centenars” i que ja està treballant en els estatuts de la nova formació política. “Moltíssima gent s’hi vol afiliar”, va assegurar, i va confessar que “no pensava que tindria tantes demandes en tan poc temps”. Per tal d’organitzar la gent que dona suport al projecte i tenir-la quantificada, l’exconsellera de terceravia va explicar que en breu posarà en marxa la pàgina web del partit per tal de facilitar l’afiliació a qui hi estigui interessat.

Montaner segueix ferma en la idea de presentar-se a les properes eleccions generals per “servir la gent del poble”. Per això, vol crear un “programa amb idees concretes per Andorra” i “no fer-ho a última hora com ho fan sempre els partits”, sinó aprofitar els dos anys que encara queden per a la celebració dels propers comicis. Per ser més eficients, la política laurediana va indicar que s’estan organitzant en diferents comissions per tractar en profunditat les temàtiques més importants per a Andorra. Montaner vol posar unes cinc persones treballant en cada comissió i va afirmar que en algunes, com la que ha de tractar la part empresarial i d’inversió, ja té més de deu membres, per la qual cosa “caldrà dividir-la en dos grups per treballar millor”.

La consellera va apuntar que rep molts inputs tant per les xarxes socials com pel carrer i a través de trucades telefòniques, i que vol tenir un vocal a cada parròquia, a més de crear les joventuts d’Andorra Endavant.

La inspiració pel nom i el logo

L’actual parlamentària independent va explicar que el nom del partit era “inevitable” perquè “tothom que em trobava pel carrer em deia: ‘Carine, endavant’, i ells m’han inspirat”. Pel que fa al logo, amb un colom amb les ales esteses i unes fulles amb els colors d’Andorra, Montaner va exposar que “jo volia un colom perquè simbolitza la pau, la llibertat, i té les ales obertes perquè vola, va cap a munt, com Andorra, que ha de ser un referent aquí i també internacionalment”.

Pel que fa a les crítiques que ahir van aparèixer a les xarxes socials per la similitud del logo amb l’organització àrab Baitul Salaam –col·lectiu per a la defensa de les víctimes d’abusos sexuals i violència de gènere–, Montaner va explicar que efectivament el dibuix del partit està inspirat en el logo d’aquesta organització i que l’ha fet un dissenyador francès que ha comprat els drets per poder-lo modificar. “M’agradava molt però volia canviar-lo perquè jo volia un colom i no un ocell i volia incloure les fulles amb els colors d’Andorra”, va comentar.

tracking