Educació

Mundó deixa d'encapçalar el SEP voluntàriament per “desavinences internes”

Mundó deixa d'encapçalar el SEP voluntàriament per “desavinences internes”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general del Sindicat d’Ensenyament Públic (SEP), Anna Mundó, deixa d’encapçalar l’organització per “desavinences internes”. Així ho va afirmar Mundó al Diari després que la notícia es comuniqués als afiliats del sindicat. La professora també va indicar que ha estat un període de molta feina i també molta pressió i que malgrat que el seu mandat acabava al juny, les desavinences dins de la junta l’han fet prendre la decisió tres mesos abans de les noves eleccions de manera “voluntària”.

La resta de la junta continuarà la seva tasca fins al final del mandat, és a dir, fins al mes de juny, i seguirà treballant amb les tasques i les comissions que estan obertes. Fins a la data, quan s’hauran de convocar noves eleccions per canviar la junta, Daniel Pérez substituirà Mundó al capdavant del SEP.

La voluntat del sindicat, que els últims anys s’ha vist implicat en diversos processos judicials per dubtes sobre el procés de diversos edictes, és continuar amb la mateixa línia de treball. Acabat el mandat, i segons va informar el SEP als seus afiliats, “prepararem el sindicat per a la renovació de l’actual junta i pròximament obrirem un període de presentació de candidatures seguint els terminis marcats en els estatuts”.

tracking