FEDA aplicarà 77 accions de sostenibilitat

La companyia ha aprovat un pla que es desenvoluparà en 3 anys

FEDA aprova amb un notable l'enquesta de satisfacció anual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell d'administració de FEDA ha aprovat un pla de sostenibilitat amb 77 accions que impliquen tota l'empresa per aconseguir "reforçar la sostenibilitat ambiental, econòmica i social dins i fora de l'entitat i a integrar aquests principis en totes les actuacions de FEDA", segons ha anunciat en un comunicat. El pla afecta totes les àrees de l'empresa i s'implementarà a partir d'aquest any en tres exercicis. La companyia energètica destaca que la sostenibilitat "és un dels pilars estratègics de FEDA" i esmenta entre les accions que s'aplicaran "calcular i maximitzar la importació d’energia d’origen renovable, intentar reduir les pèrdues d’electricitat o definir i implantar un pla per invertir en noves infraestructures renovables."

Les accions inclouen la continuïtat del pla de mobilitat sostenible, el càlcul anual de la petjada de carboni de FEDA i l'aplicació de mesures per reduir-la, i el seguiment dels residus generats a l'entitat, reduint el consum de paper i d’aigua. La societat també aposta per la millora de l'eficiència energètica de l'edifici de serveis i la realització d'una auditoria energètica inicial als edificis calefactats de FEDA.

Entre les accions de sostenibilitat en l'àmbit social passen per l'anàlisi del clima laboral, la implantació del pla d'igualtat de gènere o la digitalització de les relacions amb els clients. I respecte a lesaccions "de governança i economia es preveuen formacions en matèria de sostenibilitat i una incorporació dels criteris de sostenibilitat en els procediments de selecció i avaluació dels proveïdors de FEDA"

tracking