Habitatge

L'Executiu accelera la construcció d'habitatges a preu assequible

El consell de ministres aprova un avenç de fons de 300.000 euros per a l'elaboració del projecte de construcció del futur edifici de pisos socials a Borda Nova

La Borda Nova es ven per 27 milions per fer-hi pisos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha volgut accelerar el projecte de construcció del futur edifici d'habitatges a preu assequible que s'ha d'ubicar a la zona de la Borda Nova d'Andorra la Vella, on el comú de la capital va cedir fa un any uns terrenys de 2.822 metres quadrats per construir-hi pisos de lloguer. El consell de ministes ha aprovat un avenç de fons de 300.000 euros per finançar els treballs de redació del projecte de construcció d'aquest edifici. El ministre de Finances, Eric Jover, ha explicat que "el Govern no vol perdre ni un minut" i "anar el més ràpid possible per ajudar a la problemàtica que afecta a tants ciutadans", com és l'habitatge.

Per aquest motiu, l'executiu s'ha avançat a l'aprovació de la llei de l'Institut Nacional de l'Habitatge per part del Consell General, on actualment està en fase de tràmit parlamentari. De fet, la posada en funcionament del fons depèn de l'aprovació d'aquest text, però mentrestant es pot anar licitant el projecte de construcció i accelerar l'edificació. Jover també ha destacat que l'avenç s'haurà de consolidar a través d'un crèdit extraordinari, que es plasmarà mitjançant una esmena al Projecte de llei de l'Institut Nacional del'Habitatge.

tracking