Política

Montaner presenta la dimissió i deixa Terceravia

Acabarà la legislatura com a consellera no adscrita

Montaner al Consell General.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carine Montaner ha presentat aquesta nit la seva dimissió a Terceravia i a partir d’ara passarà a ser consellera general no adscrita, atenent que aquesta legislatura no hi ha grup mixt. La continuïtat de Montaner a Terceravia havia sigut centre de polèmica les darreres setmanes, especialment després que es conegués que havia assessorat al grup de ciutadans que volien convocar una manifestació negacionista. La consellera sempre ha afirmat que no és negacionista però sí crítica amb la gestió que s’ha fet de la pandèmia. El cert és que dins del grup de ciutadans hi ha posicionaments diversos i si bé alguns simplement són crítics amb la gestió de Govern, d’altres posen en dubte mesures de seguretat com la mascareta i fins i tot neguen l’existència del virus i la pressió sanitària amb l’intercanvi de textos i suposades publicacions científiques que neguen la pandèmia.

El rol que havia agafat la consellera feia temps que no agradava a alguns dirigents i militants del partit, que fins i tot s’havien plantejat fer-la fora de la formació. Montaner seguirà al Consell General desvinculada de terceravia i perdrà el seu dret a estar a ple temps, el que també farà que disposi de menys salari i dotació pressupostària. En declaracions al Diari, però, ha afirmat que continuarà com a parlamentària per «les ganes de servir els ciutadans» i que «continuaré treballant per a ells». De cara a les properes eleccions, es planteja crear un nou partit polític.

La parlamentària ha fet pública la seva decisió en una publicació a les xarxes socials en la qual reitera que portarà el Diari a la fiscalia en considerar que se l'ha difamat.

tracking