Associacions

L'Automòbil Club d'Andorra supera la xifra dels 10.000 socis

L'Automòbil Club d'Andorra supera la xifra dels 10.000 socisFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Automòbil Club d’Andorra va fer públic ahir que havia superat els 10.000 socis. El pla estratègic liderat pel president de l’entitat, Enric Pujal, va assolir un dels objectius que s’havia marcat com era el de consolidar una massa social que el converteix en el club més gran d’Andorra. Tot i la complexitat de la situació actual, l’ACA afronta el futur amb la confiança de comptar amb més de 10.000 persones i amb la ferma convicció de continuar treballant per oferir els serveis assistencials de sempre, d’una manera més eficient i personalitzada, mantenint en tot moment el tracte proper tal com indicava el comunicat emès.

En aquest sentit, Pujal va recordar que el mes de desembre ja havien compartit la notícia que tot i les dificultats de l’any 2020, l’ACA finalitzava l’any amb un ebitda positiu que garanteix el futur econòmic del club. “Superar la xifra de 10.000 socis, un nombre històric per a l’entitat i per al país, confirma que cada decisió presa amb el consens dels socis ha estat positiva i ha tingut com a únic beneficiari el club i els que l’integren”, va indicar, assegurant que si són el club més gran del país és “perquè els socis l’han fet gran i estem molt agraïts de la seva confiança”.

Tot i les dificultats que està patint el país, l’ACA fa front a un nou període “sense abaixar la guàrdia”. Entre les fites per al 2021 el club vol una millora contínua en els serveis d’assistència al soci, en l’activitat d’assegurances, així com en l’augment de la presència en el dia a dia dels socis per mitjà de la targeta financera ACA Master. A més, el club continuarà la seva aposta per l’acció social, mitjançant els diferents projectes de mobilitat agrupats sota ACA Impuls MoraBanc i promovent l’activitat esportiva.

tracking