La policia arresta un turista per fer destrosses en un hotel de la capital

Els agents van enxampar la setmana passada un conductor amb una taxa d'alcoholèmia de 3,26 g/l

Llibertat per a l'agent de policia acusat de revelar informacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres de matinada un turista de29anys que va causar diverses destrosses en un hotel de la capital. L'arrestat volia dormir a l'establiment, en una habitació on es trobaven allotjats uns amics seus, però se li va denegar l'accés. L'home es va posar molt nerviós i va trencar la porta d'entrada de l'hotel a cops de peu, va destrossar material informàtic de la recepció i va proferir injúries als agents interventors que el van arrestar.

Aquesta és una de les 15 detencions que la policia va efectuar entre l'1 i el 7 de març, on tambéhidestaca l'arrest d'un home de39anys que conduïa amb una taxa d'alcoholèmia de 3,26 grams per litre en sang i que va ser enxampat durant una parada rutinària. Així mateix, els agents van detenir un jove de29anys que va donar 1,59 g/l i circulava sense permís perquè se li havia retirat, un home de40anys amb 1,36 g/l, un jove de29anys que va donar 0,84 g/l i un noi de32anys amb 0,81 g/l.

Els agents també van intervenir en dues situacions de maltractament en l'àmbit domèstic, concretament en un domicili d'Andorra la Vella on es va arrestar un home de35anys per agredir la parella i en un pis d'Arinsal on un home de43anys va ser detingut per amenaçar la parella amb un ganivet de cuina. Pel que fa a altres actuacions, la policia va arrestar a Escaldes-Engordany dos joves de20anys per barallar-se al carrer i insultar els agents, un home per enfrontar-se a la policia després de causar problemes en un bar, un turista perinjuriarun urbà al Pas de la Casa, un jove de23anys per conduir amb el permís retirat i dos homes no residents de 41 i 24 anys per presentar documentació falsa per aconseguir autoritzacions d'immigració.

tracking