activitats

Naturlandia posarà en marxa un circuit de BTT

El parc dissenya un ‘bike center’ a la cota 2.000 amb l’objectiu de fer-lo créixer

Naturlandia posarà en marxa un circuit de BTTNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandia oferirà una nova activitat als seus visitants a partir d’aquest estiu. Els responsables del parc treballen en la posada en marxa d’un circuit de BTT destinat al públic familiar que inicialment estarà a la cota 2.000 però que hi ha la voluntat que creixi i connecti també amb la 1.600. De fet, el projecte lliga amb l’aposta que vol fer el comú de Sant Julià per dur a terme aquesta activitat a la parròquia, cosa que faria que a llarg termini es pugui connectar aquesta pràctica esportiva des del centre del poble fins a l’ecoparc.

A diferència dels circuits de BTT que té Vallnord a la Massana, els responsables de Naturlandia tenen com a públic objectiu el familiar i per això el projecte contempla diferents dificultats de circuits, des de zones per a principiants que estarien més destinades a infants, fins a d’altres amb una mica més de nivell per als adults o les persones amb més coneixement de la pràctica. Tot i així, les dues parròquies mantenen converses amb la voluntat de buscar sinergies i fins i tot, si s’escau, poder crear un producte de país.

Sense grans inversions

Aquesta és una de les novetats que s’engloba dins dels canvis que vol impulsar el nou director del parc lauredià, Xabier Ajona, que des del principi del seu aterratge a Sant Julià va deixar clar que tenia la voluntat d’ordenar el recinte i els projectes que s’havien plantejat i que no era partidari de tirar endavant idees milionàries amb l’estat actual de les finances del parc.

En aquest sentit, la direcció de Naturlandia és partidària d’apostar per activitats com la del bike center, que es considera que aportarà valor afegit i més possibilitats d’activitats per als visitants dins del parc lauredià però sense necessitat d’una gran inversió inicial ni tampoc d’una explotació i manteniment gaire cars.

Els detalls de l’activitat, com ara els quilòmetres que tindrà o els diferents nivells que s’hi podran trobar, encara s’estan treballant. També s’ha d’acabar de tancar la seva comercialització, ja sigui com una activitat independent, dins d’un paquet o que es pugui fer amb la compra de la mateixa entrada del parc.

tracking