estacions

Grandvalira dobla el preu dels forfets a partir d'avui

El domini justifica aquesta decisió al·legant que la nova situació s’ajusta més a les diverses opcions que s’ofereixen a les instal·lacions

Grandvalira dobla el preu dels forfets a partir d'avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira ha decidit augmentar el preu dels forfets a les estacions obertes del seu domini esquiable a partir d’avui. La mesura afecta totes les instal·lacions que hi ha obertes tant a Soldeu-el Tarter, a Grau Roig com a Ordino Arcalís. Així doncs, es doblarà el preu i es passarà de 20 a 42 euros pel que fa a la part del domini d’Encamp i Canillo, mentre que per la banda ordinenca serà de 25 euros. La mesura també s’aplicarà als forfets per als més joves, que s’elevaran fins als 30 euros a Grandvalira, mentre que a Ordino Arcalís el cost serà de 20.

Tal com van explicar fonts de Grandvalira al Diari, el motiu que ha portat el domini a decidir aquest canvi de preus és que “fa molt de temps que tenim un preu per sota de mercat i ha arribat el moment que l’hem d’adequar al domini que oferim”. No obstant això, les mateixes fonts van puntualitzar que, malgrat que es produís aquest increment que a Grandvalira suposa més d’un cent per cent vers el cost anterior, “continuem tenint un preu molt reduït”. Un altre dels motius que els han fet decidir per aquest increment del cost del forfet és la revenda. D’aquesta manera, amb un preu de venda més elevat, el domini esquiable espera que les situacions de revenda que es produeixen a les seves estacions baixaran.

Malgrat els canvis tarifaris que aplicarà avui Grandvalira, no està previst que s’obrin més serveis dels que ja hi ha actualment. Des del domini esquiable van recordar que actualment, i en els dies que la meteorologia ho permet, mantenen entre 85 i 90 quilòmetres esquiables, aglutinant els espais oberts que hi ha en tots els seus sectors. A més a més, des del domini van recordar que les tarifes que s’aplicaven fins ara eren força més baixes en comparació amb les que s’estaven oferint a Catalunya.

Per la seva part, Vallnord-Pal Arinsal van indicar que en el seu domini esquiable es mantindran els preus que s’estaven aplicant actualment, fet que vol dir que tant els forfets d’adult com els infantils se situen en 20 euros. Segons van explicar fonts properes a l’estació massanenca, mantenen el pla inicial que es va presentar el mes de gener, és a dir, l’obertura de dilluns a divendres fins al pla de la Cot, i el cap de setmana fins al pic del Cubil, tot al sector de Pal, mentre que a la part d’Arinsal es manté per a skimo i raquetes.

Amb aquest canvi tarifari que es comença a aplicar avui és el primer cop, des que les estacions han tornat obrir després de l’abrupte tancament que es va produir el març de l’any passat per la Covid-19, que presenten preus diferents en l’accés a les respectives instal·lacions.

tracking