seguretat

Els agents de circulació d'Encamp portaran armilles de protecció

Els agents de circulació d'Encamp portaran armilles de proteccióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp va adquirir les 20 primeres armilles per als agents de circulació per tal de proporcionar-los més seguretat. De fet, una part dels membres del cos ja porten aquest element des del mes de gener passat, concretament aquells que estan destinats al Pas de la Casa. La cònsol major de la parròquia, Laura Mas, va destacar que “aquesta era una petició dels agents de circulació a la qual hem donat resposta. Creiem que era una reivindicació justificada ja que cal protegir els treballadors comunals, especialment els que desenvolupen funcions de més proximitat amb la ciutadania”.

Aquestes primeres 20 armilles es van comprar el setembre passat a l’empresa Dipsa, SL, per un import de 13.700 euros. Dipsa és una empresa de proveïdors majoristes d’equips de protecció personal i seguretat industrial.

En unes setmanes començarà la licitació del contracte de subministrament per dotar la totalitat dels agents de circulació de la parròquia d’aquest equipament de protecció individual, que tot i no ser obligatori normativament sí que ho serà pel que fa a protocol intern del comú d’Encamp.

Aquesta acció s’adopta per donar resposta a una demanda del cos d’agents de circulació com a mesura de prevenció i seguretat. Normalment els agents de circulació es troben molt exposats, ja que treballen freqüentant zones de trànsit constant. No és la primera vegada, doncs, que un agent resulta ferit arran d’un accident de circulació.

tracking